STUDIU. Angajaților din România le este teamă să ceară o mărire de salariu

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 17 Octombrie 2012 206
Un studiu recent derulat de BestJobs.ro arată că celor mai mulți dintre angajații din România le este teamă să ceară mai mulți bani, în contextul în care consideră că eforturile depuse la locul de muncă nu sunt răsplătite conform așteptărilor. Astfel, 22% dintre respondenți susțin că nu au cerut o mărire de salariu în ultimele șase luni și le este teamă să poarte astfel de discuții cu superiorul lor direct.
Întrebați dacă sunt mulțumiți de actualul nivel salarial, 43% dintre români susțin că depun un efort mult prea mare la locul de muncă, comparativ cu remunerația financiară. La polul opus se află cei 8% dintre români care au mărturisit că au primit mai mulți bani chiar și fără să ceară, în timp ce alți 20% și-au înfruntat temerile și au cerut o creștere a salariului, fără, însă, prea mult succes.
În ceea ce privește actualul nivel salarial, 8% dintre cei chestionați susțin că sunt bine plătiți, iar 2% sunt chiar de părere că primesc mai mulți bani decât merită. O mare parte a respondenților consideră, însă, că salariul este mult prea mic pentru a-i motiva să fie eficienți la locul de muncă. Totuși, alți 12% dintre români sunt mulțumiți de salariu, dar și consideră că muncesc foarte mult pentru banii pe care îi primesc.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei