Temperaturi normale și nori mulți, fără ploi, săptămâna viitoare, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 25 Iunie 2012 368
Am scăpat de caniculă, cel puțin pentru moment. Am trecut de codul galben de vijelii și ploi, dar vremea continuă să fie insta-bilă, pe litoral. Se anunță o săp-tămână cu mulți nori și diferențe mari de temperaturi de la o zi la alta. Din păcate, în ciuda instabi-lității, nu vom avea parte de ploi. Nu vor lipsi însă descărcările electrice.
Pentru primele două zile ale săptămânii valorile termice rămân la nivelul de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, iar marți se vor semnala și fulgere. Luni temperaturile se vor încadra între 19 și 29 de grade Celsius, iar marți între 17 și 30 de grade Celsius.
Miercuri, 27 iunie, se răcește simțitor, până pe la 27 de grade Celsius pe timpul zilei și 16 grade noaptea. Vremea va fi parțial înnorată, iar vântul va bate slab, până la moderat.
Joi și vineri continuă tendința de răcire, până pe la 25- 26 de grade Celsius. Norii se mențin și ei pe poziții. Abia de sâmbătă începe din nou să se încălzească și este posibil chiar ca, în week-end, să fie vreme bună de plajă, în special duminică, atunci când se vor înregistra și 31 de grade Celsius.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei