Ten cu probleme? Iată soluția specialiștilor Iowemed

de Andreea NĂSTASE Luni, 21 Septembrie 2015 306
Tratamentele cosmetice nu ajută întotdeauna o piele sensibilă să își regăsească strălucirea. Pentru o piele frumoasă și sănătoasă, așa cum ne dorim cu toții, medicii ne recomandă cea mai nouă metodă din domeniul esteticii medicale și respiratorii - diatermia facială și corporală.
Specialiștii Iowemed Alderma, îi invită pe constănțenii cu probleme de ten să se programeze la un consult medical în cadrul Clinicii Iowemed.
"Diater One permite vindecarea a numeroase defecte și garantează rezultate evidente și du-rabile. Efectul metodei presupune modulații electrice prin curent alternativ introdus la nivelul țesuturilor, în urma cărora membrana devine flexibilă, permeabilă, celula eliminând retenția de apă și toxinele, alimentându-se cu proteine și minerale. Celula se oxigenează și pielea recapătă vitalitatea și elasticitatea pierdută.
Pentru mai multe informații și tratament personalizat, vă invităm la o consultație gratuită. Programări la telefon 0749.144.201 sau 0241.587.676", transmit reprezentanții clinicii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei