Turișii, mai responsabili în vacanța pe litoral

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 26 August 2015 93
Campania ExtravaCANza organizată de Every Can Counts România a luat sfârșit, după ce timp de trei week-end-uri a inspirat turiștii către un comportament responsabil, prin colectarea dozelor din aluminiu și activități care să le înveselească vacanța petrecută pe litoral. 
Campania de educație ecologică pe litoral s-a desfășurat în perioada iulie-august, pe plaja "Cleopatra" din stațiunea Mamaia. Prin intermediul acestei campanii, organizatorii și-au propus să inspire turiștii către un comportament responsabil față de mediu și față de locul în care își petrec vacanța. Campania ExtravaCANza reprezintă un imbold, întrucât colectarea în vederea reciclării poate fi făcută atât acasă, cât și la locul de muncă.
Pentru a asocia colectarea dozelor din aluminiu cu activitățile de vacanță, Every Can Counts România a stabilit ca "taxa" de participare la evenimente să fie una simbolică - 10 doze de aluminiu. Mai mult decât atât, pentru cele zece doze goale, turiștii au primit o doză plină cu suc, bere sau energizant. Astfel, în cele trei week-end-uri, peste 10-000 de turiști au intrat în contact cu organizatorii și voluntarii Every Can Counts, fiind colectată o cantitate de 500 kg de doze din aluminiu.
Taguri

Comentează știrea

Cristina
26 august 2015
Nu rata!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul este foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa [email protected]

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei