Utilizatorii Facebook urăsc Timeline. 92% nu îl vor obligatoriu. Tu ce crezi?

de Cuget Liber Luni, 30 Ianuarie 2012 497
Mai puțin de 10% dintre utilizatorii Facebook sunt de acord cu planurile companiei de a-i obliga să aleagă interfața "Timeline".
Cu Timeline, toate mesajele vizibile public, toate comentariile și fotografiile vor fi grupate în funcție de dată. Ideea este de a crea un soi de jurnal online, care va dezvălui viața virtuală de zi cu zi a utilizatorilor, de când s-au înregistrat ca utilizatori Facebook. Site-ul de socializare a fost a lansat în 2004.
Totuși, cu Timeline, unii utilizatori au parte de neplăceri. Dacă nu au șters pozele jenante, mesaje pentru un/o fost(ă) iubit(ă), ele vor fi mult mai ușor de găsit acum de ceilalți utilizatori Facebook. În prezent, postările vechi sunt destul de greu accesibile. Dacă vrei să citești postarea lui X din 2009, va trebui să apeși de zeci, sute sau chiar mii de ori butonul postări mai vechi.
Criticii Timeline spun că acest jurnal online, impus de Facebook, îi expune pe utilizatorii rețelei. În schimb, conducerea Facebook a spus că nu este de acord, deoarece vorbim doar de reorganizare a postărilor publice ale utilizatorilor.
Un sondaj la care au participat 4.000 de utilizatori Facebook arată că doar 8% dintre ei sunt de acord cu obligativitatea de a trece la Timeline. 51% dintre acești utilizatori sunt chiar "foarte îngrijorați" de această decizie a Facebook, scrie The Telegraph.
Facebook te obligă să-ți dezvălui trecutul
Toți utilizatorii Facebook vor fi notificați în perioada următoare în privința trecerii la Timeline. Ei vor avea șapte zile la dispoziție pentru a șterge, din profilul lor, tot ceea ce nu vor să apară în Timeline.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei