Vino în Piața Ovidiu să urmărești live toate meciurile de la Euro2016!

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 10 Iunie 2016 400
Constănțenii microbiști pot viziona în Piața Ovidiu, live, meciurile de la Campionatul European de Fotbal - Euro 2016. Primăria municipiului Constanța invită iubitorii fotbalului, în această seară, în Piața Ovidiu, să urmărească meciul de deschidere România - Franța, pe un ecran video led de mari dimensiuni.
Evenimentul este organizat de Asociația "Descoperă Constanța", în parteneriat cu Dolce Sport, cu susținerea Primăriei municipiului Constanța și a Centrului Cultural Județean "Teodor Burada".
Organizatorii evenimentului sunt singurii din România care au obținut de la UEFA drepturile de difuzare publică în aer liber, Constanța fiind singurul oraș care are licență de public screening în piața publică a orașului. 
Taguri

Comentează știrea

ATENTIE
10 iunie 2016
AU APARUT

DOI BRUNETI care forteaza plata unei taxe ca sa aiba grija de masina.Pol Loc si firma de paza a zonei nu fac nimic.Or fi intelesi?

123321
10 iunie 2016
Pai

aduna si tu cativa tovarasi, mergi acolo, trage-i mai langa masina si calcati-i putin in picioare daca politia locala se face ca nu vede. Dar lasa ca se gaseste cineva sa o faca si pe asta. Tiganetul si-a cam luat lumea in cap in orasul asta.

Răspuns la: AU APARUT
Adăugat de : ATENTIE, 10 iunie 2016
DOI BRUNETI care forteaza plata unei taxe ca sa aiba grija de masina.Pol Loc si firma de paza a zonei nu fac nimic.Or fi intelesi?

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei