Vreme însorită și caldă, astăzi, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 28 Mai 2013 66
Vremea se mai liniștește zilele acestea, pe litoral. Instabilitatea dispare și, chiar dacă mai sunt câțiva nori, aceștia rămân inofensivi. 
Astăzi, la Constanța, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla moderat, dinspre sud, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se mai domolește puțin și termometrele vor indica minimum 17 grade Celsius. De mâine, se răcește din nou cu două-trei grade, iar în week-end se anunță din nou instabilitate atmosferică și ploi slabe. 
Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni, vremea se va menține normală pentru această perioadă. Temperaturile pe timpul zilei vor crește și vor scădea ușor, astfel încât vor atinge 23 de grade duminică, 2 iunie, pentru ca ulterior să crească din nou, ușor, dar constant, revenind la 25 de grade spre sfârșitul săptămânii viitoare. Noaptea, se vor înregistra, în general, între 14 și 16 grade. În ce privește ploile, este posibil ca acestea să apară începând de sâmbătă, 1 iunie.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei