Vreme ușor instabilă și maxime de 27 grade Celsius, astăzi, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 01 Iulie 2014 156
Temperaturile continuă să crească, la malul mării, și să ne îmbie să mergem la plajă. Astăzi, la Constanța, cerul este ușor variabil, cu câțiva nori inofensivi, care își vor face apariția din când în când. Maxima termică va atinge 27 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat, dinspre sud-vest. Peste noapte, se va însenina, dar vântul se va menține. Termometrele vor indica minimum 16 grade.
Mâine, se mai răcorește puțin, până pe la 25 de grade, dar cerul va fi senin și soarele va străluci pe tot timpul zilei. Noaptea, doar va adia ușor o briză plăcută și se vor înregistra 14 grade. Joi, din nou vor apărea câțiva nori, dar, în general, vremea va fi însorită.
Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie în următoarele două săptămâni, în Dobrogea, temperaturile maxime se vor situa la valori medii cuprinse între 25 și 27 grade, apoi vor crește ușor și se vor menține la valori normale pentru data din calendar, adică, în medie, 28 - 29 grade. Valorile termice nocturne vor avea o evoluție asemănătoare și vor oscila, în medie, între 16 și 19 grade. De asemenea, vremea va fi în general frumoasă. Doar trecător vor cădea ploi slabe, de scurtă durată, cel mai probabil în jurul datelor de 3, respectiv 9 iulie. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei