Zece locuri noi de joacă pentru copii, în municipiul Constanţa

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 13 Septembrie 2023 471
În această perioadă, Primăria Constanța continuă investițiile în locurile de joacă pentru copii. Până acum, au fost date în folosință patru locuri noi de joacă, iar acum lucrările continuă cu reamenajarea altor zece spații. Este vorba despre: strada Arcului/ strada Progresului, bloc D1,
strada Arcului / strada Liliacului (bulevardul Aurel Vlaicu, bloc D1), strada Progresului nr. 7, bulevardul I. C. Brătianu, bloc PAV 6, parc „Doraly”. Acestora li se adaugă parcul din Poarta 6, cel de pe strada Solidarității/strada Prieteniei, bloc H1, bulevardul 1 Mai, bloc H18, aleea Alexandru Gherghel, bloc DE 22/DR 13, zona de agrement de pe strada Brizei.
Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se montează borduri exterioare, se toarnă pat de nisip, piatră, se montează elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă. Totodată, fiecare loc de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi.
Până în momentul de față s-a lucrat la infrastructură, etapă care este aproape de finalizare la toate cele zece spații. La cele mai multe dintre ele a fost compactată piatra și urmează turnarea fundațiilor pentru montarea echipamentelor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei