Zona CET din Constanța, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 06 Februarie 2017 210
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona CET, cu aleea Albatrosului nr. 13, bloc Medeea 2 - întrerupere parțială. În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Tuzla, pe străzile Mecanizării, Grindului, Lebedelor, Biruinței, Izvorului și Pasajului - întrerupere totală. În același interval, se va opri curentul în Eforie Nord, pe strada Vraja Mării, inclusiv Hotel Anca, întrerupere totală.
De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Hârșova, la blocul H2, scările A, B și C - întrerupere totală, în orașul Năvodari, pe străzile Albatros și Meduzei, blocul 13 Est, întrerupere totală, iar între orele 8 și 12, în municipiul Medgidia, pe strada Poporului nr. 1, întrerupere parțială. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei