Antrenorul de box Titi Tudor, audiat la DNA în dosarul privind gala "Campion pentru România"

de Cuget Liber Marţi, 30 Octombrie 2012 216
Fostul antrenor al lotului național de box, Titi Tudor, a venit în această dimineață la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care DLAF a sesizat posibile acte de corupție, comise în principal de Rudel Obreja, în contextul organizării galei "Campion pentru România", eveniment la care Lucian Bute a boxat la București, transmite Mediafax.
Titi Tudor a declarat, la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), că dacă banii au fost dați de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului pentru organizarea galei de box, nu consideră că ar fi fost nereguli.
Potrivit unor surse judiciare, la DNA ar urma să fie audiați în acest dosar și alți reprezentanți ai Federației Române de Box, printre care și președintele FRB, Rudel Obreja.
Agenția MEDIAFAX a scris, în aprilie, că Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) a sesizat DNA, în aprilie, în legătură cu posibile acte de corupție și alte fapte penale comise în principal de Rudel Obreja în contextul organizării galei "Campion pentru România", eveniment sportiv la care pugilistul Lucian Bute a boxat la București.
Citește mai mult...
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei