Baschetbaliștii juniori din Constanța se întrec în memoria lui Antonio Alexe

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 25 August 2012 524
Zilele acestea, la Complexul Sportiv Tomis, au loc întrecerile pentru ediția a VI-a a memorialului "Antonio Alexe", competiție la care participă formațiile constănțene CS Phoenix, BC Atheltic, CSS nr.1 și CS Fly OC cu sportivi născuți în 1999 și mai mici.

Pentru juniorii baschetului constănțean, memorialul "Antonio Alexe" reprezintă o șansă de a se afirma pe plan local, ocazie care, din păcate, apare destul de rar în Constanța.

"Este o competiție foarte benefică pentru baschetul constănțean, ținând cont că ne trebuie cât mai multe meciuri, pentru că nu putem face față partidelor la nivel de București sau Cluj, care sunt orașe de tradiție, decât dacă avem meciuri, ori la noi, în Constanța, este exact lucrul care ne lipsește. Dacă nu jucăm, nu avem nicio șansă. Oricând se poate găsi o modalitate prin care să dăm start unei astfel de acțiuni. Cei care se implică, de obicei, în acest tip de acțiuni sunt părinții sportivilor sau asociațiile județene. În general, sunt lucruri care se pot realiza foarte ușor între noi, aici în Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Baschet Constanța, Bogdan Ivanovici.

Meciurile se vor juca sâmbătă între orele 9.00 - 12.00 și 16.00 - 19.00, iar semifinalele și finalele vor avea loc duminică, la Sala Sporturilor, de la 16.00 la 19.00.

La decernarea de premii vor fi prezenți fostul antrenor al BC Farul Constanța, Vasile Pașca, primul antrenor al lui Antonio Alexe, Alexandru Botoș, dar și Elena Frâncu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei