Superliga Națională de rugby RCJ Constanța urmărește o nouă victorie în play-off

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 25 August 2012 425
Aflați în fruntea clasamentului după prima etapă din faza play-off-ului Superligii Naționale, în care s-a obținut victoria cu CSM Baia Mare (campioana ultimelor trei ediții), scor 30-13, Rugby Club Județean Constanța așteaptă din nou o victorie, duminică, în compania celor de la RCM Timișoara.

Meciul se va desfășura pe stadionul "Mihail Naca", începând cu ora 18.00. Un eventual succes al constănțenilor s-ar putea fructifica în șansa acestora de a găzdui una din semifinalele campionatului. Iată clasamentul actual: 1. RCJ Constanța 5pct, 2. Steaua 4pct, 3. RCM Timișoara 1pct, 4. CSM Baia Mare 0pct.

Taguri

Comentează știrea

aaa
25 august 2012
aaaaa

vorbesti de farul si pui poza de la timisoara-baia mare!!!!!!

El Comandante
25 august 2012
Bai, Aldea!

Daca nu stii si daca Mihalache te-a-nvatat prost, echipa de rugby se numeste "RCJ Farul Constanta"! Te asteptam la stadion sa scrii articolul de Luni din mijlocul galeriei! Nu te lua dupa Mihalache ca ala e bolnav de oftica! Si, schimba naibii poza aia si pune una cu Farul!

GIGI ZISU FLORIDA SUA
26 august 2012
FARUL _ TIMISOARA

.....conditia fizica dovedita recent ,respectarea tacticii impusa de antrenori,pregatirea facuta de pshihologul echipei alaturi de intregul staf tehnic al echipei FARUL si maretia acestor jucatori plini de talent si ambitii de victorii vor aduce la finalului de meci de duminica 26 august VICTORIA , al doilea pas puternic apasat spre titlul de CAMPIOANA spre satisfactia, suporterilor si a celor de peste ocean care va simpatizeaza si va aduleaza pentru jocul practicat de nivel mondial. VICTORIE _ HAI IMPINGE _GIGI ZISU FLORIDA _SUA

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei