Bayern Munchen - Atletico Madrid, pentru un loc în finala Ligii Campionilor

de Mihai CHELEȘ Marţi, 03 Mai 2016 185
În această seară, de la ora 21.45, în direct pe Pro TV, se va decide prima finalistă UEFA Champions League, ediția 2015/2016, dintre campioana Germaniei, Bayern Munchen, și Atletico Madrid, din Spania.
Este vorba despre manșa retur a duelului dintre cei doi giganți, după ce, acum o săptămână, pe "Vicente Calderon", Atletico s-a impus cu scorul de 1-0 grație golului marcat de Saul Niguez, în minutul 11. De partea cealaltă, bavarezii speră să întoarcă soarta partidei și să joace a 11-a finală a celei mai prestigioase competiții de pe continent. Nu le va fi deloc ușor, ținând cont de faptul că trupa lui Diego Simeone nu a primit gol în ultimele șase meciuri oficiale, iar în ultima etapă din Spania (1-0 cu Rayo Vallecano) și-a menajat opt dintre titulari.
v v v
Cea de-a doua semifinală se va disputa mâine și le va aduce față în față pe Real Madrid (Spania) și Manchester City (Anglia), partida tur terminându-se nedecis, scor 0-0. Starul portughez Cristiano Ronaldo a lipsit în primul meci, însă va reveni în trupa lui Zinedine Zidane pentru meciul de pe "Santiago Bernabeu". 
Taguri

Comentează știrea

BAYERN
3 mai 2016
FINALA UCL

BAYERN SE VA DUCE MAI DEPARTE CU SCOR DE 2-0...

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei