BC Farul primește, sâmbătă, vizita CSM București

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 16 Februarie 2013 207
Baschet Club Farul Constanța va susține, sâmbătă, partida din cadrul etapei a XXII-a a Ligii Naționale, contra celor de la CSM București, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18.00. Meciul va fi arbitrat de brigada formată din Laurențiu Grigoraș, Laszlo Bukurești și Sorin Drugaru.
Constănțenii au obținut, de la reluarea campionatului, doar trei victorii, totalizând 24 puncte în clasament, cu 18 înfrângeri.
Etapa trecută, formația condusă de Costel Cernat s-a încurcat și la Târgu Mureș, unde a pierdut la o diferență de 28 puncte. În schimb, adversarii acestora de sâmbătă se bucură de un succes în runda precedentă, cu CSS Giurgiu (94-74), conferindu-le bucureștenilor locul 5 în clasament, cu 14 victorii și 7 eșecuri.
Astfel, va fi încă o partidă grea pentru Farul, chiar dacă CSM-ul se confruntă cu probleme de efectiv. Oaspeții vor trata cu grijă meciul, afirmând că gruparea constănțeană a progresat de la ultima întâlnire.
"Meciul cu Constanța trebuie în mod obligatoriu câștigat, așa că mergem acolo să obținem victoria. Farul Constanța arată mai bine față de prima parte a sezonului, mai ales pe teren propriu, așa că trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate. Aceste meciuri sunt importante pentru lupta pentru play-off", a declarat pentru Total Baschet extrema CSM București, Ivan Bosnjak.
Iată și celelalte partide din cadrul etapei a XXII-a: sâmbătă: CS Gaz Metan Mediaș - CS Municipal Oradea (17.15, Digi Sport), CSS Giurgiu - CS Energia Rovinari (18.00), BC Miercurea Ciuc - CSU Atlassib Sibiu (18.00), BC Timba Timișoara - Univ. Cluj (20.00); duminică: CSU Ploiești - BCM U. Pitești (18.00, Digi Sport), SCM Universitatea Craiova - BC Târgu Mureș (20.00, Digi Sport).

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei