Box / Lucian Bute a fost învins de Carl Froch prin KO în runda a 5-a. Revanșa va avea loc la Montreal

de Cuget Liber Sâmbătă, 26 Mai 2012 296
Lucian Bute a pierdut prin KO, în runda 5, meciul cu Carl Froch, disputat la Capital FM Arena din Nottingham. Conform contractului dintre staff-urile celor doi pugiliști, revanșa va avea loc la toamnă, la Montreal. Românul a suferit prima înfrângere din carieră. Acest a controlat primele două runde, dar Carl Froch s-a dezlănțuit din runda 3 și a făcut instrucție cu Bute, care a ieșit din ring cu pomeții sparți și cu fața plină de sânge. Bute nu a căzut, meciul fiind oprit de arbitrul de ring.
Carl Froch este primul pugilist din Top 10 cu care a boxat Lucian Bute. Românul a boxat pentru prima oară în afara Canadei și a României, unde câștigase toate cele 30 de meciuri disputate până acum la profesioniști.
"Tactica meciului a fost greșită, Lucian a așteptat prea mult. Trebuia să evite lupta de aproape. Aici s-au înfruntat forța și rezistența lui Froch cu rapiditatea lui Lucian. Lupta de aproape i-a fost fatală. Froch are lovituri foarte puternice. A simțit că îl are în mînă și a lovit pînă a cîștigat. Ca să-l învingi în revanșă trebuie să iei totul de la zero", a declarat Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, pentru The Money Channel.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei