Bute nu mai boxează cu Froch și pierde 6 milioane de dolari

de Cuget Liber Marţi, 17 Ianuarie 2012 593
Lucian Bute nu va mai boxa cu britanicul Carl Froch în 2012, așa cum stabiliseră deja staff-urile celor doi pugiliști. Bute ar fi încasat șase milioane de dolari din "dubla" cu Froch, dar Showtime, rețeaua de televiziune care îl plătește pe  Bute, vrea ca românul să lupte cu un American, transmite Realitatea.net.
Bute, campion mondial IBF al categoriei supermijlocie, urma să boxeze cu Froch de două ori în acest an, în Canada și în Anglia, dar americanii de la Showtime nu au fost de acord cu acest lucru.
"Am ajuns la un acord cu Interbox și chiar am pus la punct un contract. Ambii boxeri vor aceaste lupte, dar ni s-a spus că Showtime preferă ca Bute să lupte cu un american. Ne-am înțeles cu Interbox, dar nu mai avem ce face, pentru că banii sunt la Showtime", a anunțat Eddie Hearn, promoterul lui Carl Froch.
Showtime pregătește astfel pentru Bute o luptă cu legendarul Bernanrd Hopkins sau cu Andre Ward, câștigătorul turneului SuperSix.
Bute poate refuza oferta celor de la Showtime, dar în acest caz bursele sale de meci vor scădea considerabil. Din vechiul contract cu Showtime, el a încasat 6 milioane de dolari pentru luptele cu Brian Magee, Jean-Paul Mendy și Glen Johnson.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei