Cătălina Ponor participă la Gala Stelelor din Mexic

de Andrei ALDEA Miercuri, 21 Noiembrie 2012 384
La sfârșitul acestei săptămâni, de joi și până sâmbătă, în localitățile mexicane Leon, Guadalajara și în Sala Institutului de Studii Superioare din Monterrey (ITESM) - Campus Estado de México, va avea loc Gala Stelelor gimnasticii mondiale (artistică și ritmică). 
La eveniment, și-au anunțat participarea câțiva dintre gimnaștii de mare valoare, în frunte cu constănțeana Cătălina Ponor, mult așteptată pentru a doua oară la o astfel de Gală, și Marian Drăgulescu, alături de ei urmând a se mai afla și alți gimnaști cunoscuți pentru performanțele lor internaționale. 
Laura Almaral, directorul Comitetului Organizator, și Claudia Esteva, directorul tehnic al concursului, au exprimat, într-o conferință de presă, satisfacția de a avea la acest eveniment cu rezonanță deosebită veritabile stele ale gimnasticii mondiale, Laura Amaral subliniind faptul că spectacolul ce-l vor oferi sportivii este unul aparte: "Fiecare va evolua la aparatele care le-au adus faima și rezultate dintre cele mai răsunătoare. Este o onoare de a avea printre aceste stele pe Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena și medalie de argint la sol în urma cu câteva luni, la Londra". 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei