CFR Cluj a reziliat contractul cu atacantul spaniol Jefte Betancor

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 15 Noiembrie 2023 276
Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Instagram, rezilierea de comun acord a contractului cu atacantul Jefte Betancor.
„Clubul CFR 1907 Cluj şi atacantul Jefte Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă în carieră!”, au transmis reprezentanţii echipei CFR Cluj.
La finalul săptămânii trecute, antrenorul Andrea Mandorlini anunţase într-o conferinţă de presă că jucătorul spaniol şi-a dorit să plece de la CFR Cluj, tehnicianul italian neputând să-i garanteze un loc de titular.
„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are”, a spus Mandorlini.
Revenit la echipa clujeană în această vară, Jefte Betancor a bifat 17 partide în tricoul alb-vişiniu, fiind autorul a două goluri şi a două pase decisive.
În vârstă de 30 de ani, Jefte Batancor a mai evoluat în România la echipele FC Voluntari şi Farul Constanţa.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei