Cine transmite meciurile din preliminariile Euro 2016 și CM 2018

de Cuget Liber Vineri, 21 Februarie 2014 196
Digi Sport și site-ul digisport.ro vor transmite în direct, din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016 și grupele europene de calificare la Cupa Mondială de fotbal din 2018, inclusiv meciurile naționalei României. 
Potrivit unui comunicat remis Mediafax, Digi Sport a obținut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Euro 2016 și CM 2018. Pachetul include meciuri în direct și înregistra-te, rezumatele tuturor meciurilor și emisiuni-magazin, precum și drepturile de transmisie online a partidelor,pe digisport.ro, și prin telefonia mo-bilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonații Digi Net și Digi Net Mobil.
Începând cu acest an, modul de desfășurare a preliminariilor se schimbă, iar în noul format, partidele se vor desfășura lunea, marțea, joia, vinerea, sâmbăta și duminica. Partidele care au loc luni, marți, joi și vineri vor fi disputate de la ora 21.45, iar cele de sâmbăta și duminica, de la orele 19.00 și 21.45. 

Taguri

Comentează știrea

hermes scarf
7 iunie 2014
hermes scarf

hermes bags new york Stiri Sport : Cine transmite meciurile din preliminariile Euro 2016 și CM 2018 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes scarf http://www.acetiumusa.com/images/how-to-buy-an-authentic-hermes-scarf-bag.asp

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei