Cupa Salamandra la Taekwondo debutează la Constanţa

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 14 Iunie 2024 105
Clubul Sportiv Salamandra Constanţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, îşi începe activităţile sportive de vară de la malul mării cu evenimentul sportiv „Cupa Salamandra”.
Competiţia este prima din proiectul „Educaţie şi dezvoltare prin sport” şi este prima din şirul de evenimente ce fac parte din cadrul programului Consiliului Judeţean, „Sportul pentru toţi”.
Evenimentul sportiv de anvergură se va desfăşura sâmbătă, 15 iunie 2024, ora 10:00, în sala de antrenament din strada Labirint nr.35, Constanţa. Vor participa un număr de 110 sportivi, antrenori, arbitri, staff al Consiliului Judeţean Constanţa şi al Federaţiei Române de Taekwondo ITF.
Evenimentul va consta în derularea de tehnici speciale pentru copii şi juniori, spargeri la dinamometru, acolo unde participanţii se vor remarca prin explozie de energie, fiind o probă de viteză şi precizie şi ultima probă, dar nu cea din urmă, va fi Tull, o luptă imaginară cu unul sau mai mulţi adversari, acolo unde sportivii Clubului Salamandra vor evolua la individual dar şi pe echipe.
Mircea GHIŢĂ
Sursă foto: Facebook / Salamandra Constanţa
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei