FC Farul, o victorie şi o înfrângere în amicalele cu Petrocub Hînceşti

de Sorin MIHALACHE Duminică, 30 Iunie 2024 196
Echipele FC Farul Constanţa şi Petrocub Hînceşti, formaţie care a reuşit eventul campionat-cupă în ultimul sezon din Republica Moldova, au disputat, în week-end, două jocuri de verificare la baza sportivă a Academiei Hagi de la Ovidiu.
Partidele s-au desfăşurat pe durata a câte două reprize de câte 30 de minute (meciul 1), respectiv câte 35 minute (meciul 2), în care tehnicienii celor două formaţii au dorit să vadă la treabă cât mai mulţi dintre jucătorii aflaţi în lot.
În primul meci, Farul s-a impus cu scorul de 3-2 (1-1), golurile fiind marcate de Banu (min. 15), Cocoş (min. 59), Stoian (min. 60), respectiv Abagna (min. 28) şi Plătică (min. 41).
Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Muşat, Sîrbu, Duţu, Gustavo, Grosu, Banu, Casap, Lazăr, Avramescu, Andronache, Bodişteanu. Au mai intrat: Răfăilă, Martinovic.
În cea de doua partidă, moldovenii şi-au luat revanşa, câştigând cu scorul de 2-1 (2-0). Au marcat: Stoian (min. 67), respectiv Plătică (min. 29) şi Jardan (min. 35).
Farul: Buzbuchi, Bălaşa, Queiros, Dănuleasă, M. Popescu, N. Popescu, Vînă, Ganea, Grigoryan, Rivaldinho, Cojocaru. Au mai jucat: Ducan, Dumitra, Nedelcu, Martinovic, Cercel, Ciobanu, Grameni, Băsceanu, Aioanei, Doicaru, Cocoş, Stoian.
Cele două echipe se vor mai înfrunta o dată, miercuri, 3 iulie, de la ora 17.00, în direct la Farul TV, iar „marinarii” vor termina prima fază a pregătirilor cu un nou amical, programat în data de 5 iulie, de la ora 18.00, în compania celor de la CSA Steaua.
XXX
S-au încheiat, în Complexul Academiei Hagi, confruntările turneului „Campionii Creează Campioni - OMV Petrom”, ediţia a IV-a, competiţie adresată juniorilor născuţi în anul 2012 (U12).
Turneul şcolilor partenere ale academiei a revenit gazdelor de la Academia Hagi, care au bifat victorii în toate cele cinci jocuri disputate. Victima din finală a constănţenilor a fost New Stars Bucureşti, de care elevii lui Cosmin Constantin au dispus cu 3-1. Podiumul a fost completat de FC Farul.
După încheierea tuturor partidelor, a avut loc festivitatea de premiere, în cadrul căreia organizatorii au oferit laureatelor cupe, diplome şi medalii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei