FC Viitorul, remiză pe terenul Pandurilor

de Mihai CHELEȘ Luni, 14 Martie 2016 222
FC Viitorul Constanța a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, sâmbătă, pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. 

Elevii lui Gheorghe Hagi au făcut un meci foarte bun, însă ghinionul și deciziile dubioase ale arbitrului au privat echipa de o victorie importantă.

Pandurii au deschis scorul în minutul 46, prin Viorel Nicoară, dar cea mai controversată fază a meciului a avut loc în minutul 70, când centralul Radu Petrescu a considerat căderea lui Vlad Rusu, în duel cu Vasilijevici, ca fiind simulare și l-a penalizat cu un cartonaș galben pe atacantul constănțean. Reluările au arătat un contact evident în careu, implicit acordarea unui penalty. Două minute mai târziu, același Vlad Rusu egalat, cu un lob de la 20 de metri, peste portarul Stanca ieșit în întâmpinarea lui, la marginea careului. 

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Pecanha, Benzar, Goulon, Boli, Ganea, De Lucas (min. 56, Chițu), Filip, Marin, Nicoliță (min. 56, Rusu), Tănase, Ianis Hagi (min. 77, Coman). 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei