FCU Craiova a transferat un fundaș de perspectivă

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 26 Martie 2024 86
FCU Craiova se află într-o situație ingrată în clasament. În prezent, după o etapă scursă din play-out, formația patronată de Adrian Mititelu ocupă poziția a 13-a în SuperLiga (din 16), cu 16 puncte, la doar două puncte în fața primei echipe aflate pe loc retrogradabil, FC Voluntari (14 puncte).
Pentru a-și îmbunătăți lotul și a-și crește șansele de a se salva de la retrogradare, formația din Bănie a oficializat un nou transfer.
Reprezentanții FCU Craiova au anunțat, în cursul zilei de miercuri transferul lui Tudor Oltean (21 de ani). Fundaș stânga de profesie, Oltean a semnat un contract valabil pe un sezon cu formația din Bănie (care se va derula din vară), cu opțiune de prelungire pe încă trei sezoane.
„Bine ai venit, Tudor Oltean! Fundașul stânga de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, din această vară, cu opțiune din partea clubului nostru pentru încă 3 sezoane. Tudor Oltean are o înălțime de 1.83 m. Până la această vârstă, Tudor a bifat 54 de prezențe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Brașov-SR și Ceahlăul Piatra Neamț. La nivel de loturi naționale, a făcut parte din echipa națională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 și Norvegia U20. Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77. Îi dorim mult succes și cât mai multe reușite în cadrul echipei noastre”, au anunțat reprezentanții FCU Craiova.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei