Fotbal / Andrea Stramaccioni a fost demis de la Inter

de Cuget Liber Vineri, 24 Mai 2013 42
Clubul italian de fotbal Inter Milano l-a demis vineri pe antrenorul Andrea Stramaccioni, la cinci zile după ce echipa, la care joacă și fundașul român Cristian Chivu, a încheiat pe un dezastruos loc 9 ultima ediție de campionat, informează presa internațională.
Șefii lui Inter l-au anunțat pe Stramaccioni de această decizie, dar clubul nu a făcut încă un anunț oficial. Următorul tehnician al echipei lombarde va fi probabil Walter Mazzarri, ce a demisionat în weekend de la Napoli, cu care a terminat campionatul pe poziția secundă.
Stramaccioni avea contract până în 2015. El nu mai antrenase în Serie A până când a preluat-o pe Inter, în martie anul trecut, înlocuindu-l pe Claudio Ranieri. Cu el la cârmă, Inter s-a clasat pe locul 6 în precedenta ediție a Serie A.
Pe finalul actualului sezon, Inter a avut șase înfrângeri în șapte etape, deși la un moment dat spera chiar într-o calificare în Liga Campionilor. 
Parcursul dezastruos al lui Inter s-a datorat și numărului foarte mare de accidentări, printre jucătorii cu probleme medicale fiind și Chivu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei