Fotbal / Copiii cu vârste sub 7 ani, intrare gratuită însoțiți de un părinte la meciul Farul - CFR Cluj, din Cupa României

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 30 Noiembrie 2022 107
Conducerea clubului FCV Farul Constanţa a anunţat, miercuri, 30 noiembrie, că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj, ultimul din Grupa C a Cupei României, programat miercuri, 7 decembrie, de la ora 20.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu. Partida este decisivă pentru calificarea în sferturile de finală.
Biletele au următoarele preţuri: 100 de lei - Tribuna 0, 80 de lei - Tribuna 1, 60 de lei - Tribuna 2, 30 de lei - peluze şi se pot achiziționa online, de pe bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay și Poșta Română.
De asemenea, biletele se pot procura de la Farul Cafe, din incinta bazei Academiei Hagi, dar și din Pop-up Store-ul Farul deschis în City Mall Constanța.
În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide începând cu ora 18.00, iar accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 18.30. Copiii cu vârste sub 7 ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte.
Foto: farulconstanta.com 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei