Gimnasta Larisa Iordache, locul secund în finala pentru premiul Piotr Nurovski

de Andrei ALDEA Marţi, 11 Decembrie 2012 194
Gimnasta Larisa Iordache, componentă a lotului național care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Londra, a ocupat locul al doilea în finala pentru premiul "Piotr Nurowski", fiind devansată de înotătoarea franceză Charlotte Bonnet.
"Trofeul pentru locul al doilea obținut de gimnasta noastră este onorant, atât pentru sportivă și antrenorii săi, cât și pentru imaginea României", a declarat președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Roman (COSR), Octavian Morariu.
Alături de Larisa Iordache și Charlotte Bonnet, printre cei cinci finaliști desemnați s-au mai aflat înotătoarea Ruta Meilutyte (Lituania), schiorul alpin Marco Schwarz (Austria) și gimnastul Oleg Stepko (Ucraina). 
Premiul Piotr Nurowski a fost creat în 2011 în memoria fostului președinte al Comitetului Olimpic Polonez, un reprezentat de marcă al olimpismului internațional, care a pierit într-un tragic accident aviatic în aprilie 2010.
Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz la JO 2012 cu echipa și a fost campioană europeană anul acesta, cu echipa și la sol, și vicecampioană europeană la bârnă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei