Întâlnire pentru oină la Senatul României

de Sorin MIHALACHE Vineri, 11 Martie 2022 99
Preşedintele Federaţiei Române de Oină (FRO), constănţeanul Nicolae Dobre, a avut, săptămâna aceasta, o întâlnire cu preşedintele Comisiei pentru Tineret şi Sport din Senatul României, senatorul Bogdan Constantin Matei. Cu această ocazie, au fost prezentate principalele probleme cu care se confruntă cei care doresc să practice acest sport, fiind propuse şi soluţii pentru rezolvarea acestora.
„În urma discuțiilor purtate, domnul senator, care cunoaşte foarte bine oina din perioada cât a fost ministru al Sportului, a propus o serie de măsuri care se vor transforma în modificări legislative menite să conducă la practicarea pe o scară mai largă a acestui sport.
În câteva zile, federaţia va înainta propunerile către comisie, urmând ca acestea să fie analizate în cel mai scurt timp”, a transmis preşedintele FRO, Nicolae Dobre.
XXX
S-a născut o nouă asociaţie de oină! La nivelul judeţului Suceava, a fost înfiinţată Asociaţia Judeţeană de Oină, structură cu atribuţii pentru promovarea şi organizarea activităţilor legate de sportul nostru naţional în această parte a ţării.
Structura de conducere este formată din persoane cu mare dragoste faţă de oină, avându-l ca preşedinte pe Iulian Palahniuc.
Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei