Cupa Mondială de gimnastică de la Varna Ioana Stănciulescu, de la CS Farul, medaliată cu bronz în finala de la paralele

de Sorin MIHALACHE Duminică, 29 Mai 2022 143
Gimnasta constănţeană Ioana Stănciulescu, de la CS Farul, a cucerit, sâmbătă, medalia de bronz în finala de la paralele din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Varna (Bulgaria).
După ce a încheiat calificările la paralele cu a cincea notă, 13,250, sportiva de pe litoral fost notată în finală cu 12,900 puncte, fiind devansată pe podium de franţuzoaicele Aline Freiss (13,450 puncte) şi Celia Serber (13,350 puncte).
Pentru Ioana Stănciulescu, urmează finala de la bârnă, iar alături de ea se mai află alţi doi componenţi ai lotului masculin al României: Gabriel Burtănete, la sărituri şi paralele, şi Răzvan Marc, la bară.
„Felicitări Ioana, felicitări antrenorilor Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, mult succes gimnaştilor români în cea de-a doua zi de finale!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Gimnastică.
Gimnaştii sunt însoţiţi în Bulgaria de antrenorii Cristian Moldovan, Marius Berbecar şi Remus Jivan.
Varna este prima dintre cele şase competiţii organizate de Federaţia Internaţională de Gimnastică la finalul cărora se vor decide câştigătorii din seria 2022 FIG World Challenge Cup la gimnastică artistică.
După concursul din Bulgaria, etapele de Cupă Mondială Challenge continuă la Osijek (Croaţia; 9-12 iunie), Koper (Slovenia; 16-19 iunie), Paris (Franța; 24-25 septembrie), Szombathely (Ungaria; 30 septembrie-2 octombrie) şi Mersin (Turcia; 7-9 octombrie).
Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei