Ion Țiriac, despre declarațiile lui Halep: Ar trebui respectate părerilor diferiților oameni pentru diferite treburi

de Cuget Liber Sâmbătă, 09 Iulie 2016 231
Fostul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ion Țiriac, a declarat că persoana care a desemnat-o pe gimnasta Cătălina Ponor să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio a procedat corect, potrivit Dolce Sport.
Declarațiile sale vin în contextul în care jucătoarea de tenis Simona Halep s-a arătat nemulțumită de alegerea Cătălinei Ponor. Ea a susținut că sportiva aleasă ar fi trebuit să fie ea sau handbalista Cristina Neagu.
"Eu am înțeles că drapelul îl duce Ponor. Care eu știam că Ponor nu mai participă, dar de unde să știu eu, că eu citesc de undeva că trebuia cealaltă gimnastă să se ducă. Iar s-a accidentat. Eu îmi doresc că Ponor să ducă, o mare sportivă, senzațională, cine o fi hotărât să-i dea drapelul a făcut corect. Pe de altă parte înțeleg că Neagu ar fi trebuit să-l ducă, care este cea mai mare sportivă din acest moment. În momentul ăsta înțeleg că Neagu este cea mai mare sportivă a anului la sportul care există. Deci și ea merită", a spus Ion Țiriac.

Potrivit acestuia, jucătoarea Simona Halep nu va participa la Olimpiada de la Rio. " Acuma vine cu Simona Halep. Simona Halep nu participă. Pentru rațiunile ei. Asta trebuie să o întrebați pe ea de ce nu participă. Pe departe, dar pe departe, Simona Halep este sportivă cea mai mediatizată în momentul asta. Nu numai în România, în lume, din punct de vedere al tenisului".
În plus, Țiriac a susținut că Halep ar fi meritat să ducă drapelul pentru că este cea mai mediatizată sportivă din România. "Cu tot respectul, Simona Halep este pe ecranul de televiziune cam de câteva sute de ori mai mult decât orice alt sportiv român. Acuma merită numai pentru treaba asta să ducă drapelul că lumea să spună, <>. Asta e părerea ei. Eu nu-mi dau cu părerea că nu sunt eu cel care a desemnat cine este. Ponor o merită. Merită și Neagu, probabil că și Halep. Însă mă gândesc că ar trebui respectate părerilor diferiților oameni pentru diferite treburi. Și nu să creăm din ele o furtună într-un pahar cu apă", a mai spus Ion Țiriac.
Gimnasta Cătălina Ponor a anunțat, miercuri seara, că va purta drapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio. Simona Halep, s-a declarat surprinsă de decizia Comitetului Olimpic și Sportiv Român de a o desemnat pe gimnasta Cătălina Ponor să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio și a susținut că se aștepta să fie aleasă ea sau handbalista Cristina Neagu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei