Liga Naţională de baschet masculin / CSM Constanţa, şansă mare de a face pasul decisiv spre play-off

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 08 Februarie 2023 138
Drumul spre play-off continuă cu un nou meci „de foc” pentru echipa masculină de baschet CSM Constanţa. Joi, 9 februarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, în etapa a 20-a a Ligii Naţionale, a doua din Grupa 1-10, echipa antrenată de Alexandru Olteanu şi Valentin Boian primeşte vizita celor de la FC Argeş.
Va fi un nou test dificil pentru CSM Constanţa (locul 7, 12 puncte) şi prima întâlnire oficială din acest sezon împotriva echipei din Piteşti (locul 10, 11 puncte), iar în cazul unei victorii, „gladiatorii” vor lua o serioasă opţiune pentru calificarea în play-off.
Înaintea fluierului de start, conform deciziei Federaţiei Române de Baschet, în semn de respect pentru memoria miilor de victime ale cutremurelor devastatoare din Turcia şi Siria, va fi păstrat un moment de reculegere.
XXX
Joi, 9 februarie, în sala Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, înaintea jocului dintre naţionalele feminine ale României şi Spaniei, din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers, şi vineri, 10 februarie, la sediul Federaţiei Române de Baschet, vor fi organizate două sesiuni de dezbateri dedicate conducătorilor şi reprezentanţilor departamentelor Media, Comunicare şi/sau Marketing ai echipelor de seniori.
Sesiunile de discuţii vor fi conduse de Mario Leo, CEO al companiei germane Result Sports, o binecunoscută platformă dedicată marketingului digital sportiv. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei