Medalii pentru CS Farul și CSS 1, la Mondialele de gimnastică aerobică

de Mihai CHELEȘ Miercuri, 30 Mai 2018 225
Week-end-ul recent încheiat, Arena Polivalentă "Pvilhao Multiusos de Guimaraes" din orașul portughez Guimarares a găzduit cea de-a opta ediție a Campionatelor Mondiale de juniori la gimnastică aerobică, pentru categoriile de vârstă 12-14 ani și 15-17 ani, competiție la care România a câștigat șase medalii mondiale, trei dintre acestea fiind "preparate" pe litoral. 

La categoria 15-17 ani, echipa României, formată din Ioana Calenici și Cătălina Straliciuc (ambele legitimate la CS Farul Constanța, antrenoare Cristina Dulgheroiu), Ebru Gheneghez (CSS 1 Constanța, antrenoare Cristiana Spînu), Miruna Iordache, Anamaria Rugină și Roberta Pleșa, a devenit vicecampioană mondială în proba de Aero Dance. La categoria de vârstă 12-14 ani, Leonard Mantea (CS Farul) s-a clasat pe locul 3 la individual compus. 

Bilanțul a fost completat de medaliile de bronz obținute la perechi mixte, categoria 15-17 ani, de Sarmiza Niculescu și David Gavrilovici, la trio, de Sarmiza Niculescu, Daniel Țavoc și David Gavrilovici, și la proba de grup, 15-17 ani, echipă formată din Ioana Calenici, Ebru Gheneghez, Sarmiza Niculescu, Miruna Iordache și Daniel Țavoc. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei