Nadia Comăneci primește cheia orașului Acapulco

de Cuget Liber Sâmbătă, 10 Decembrie 2011 462
Fosta gimnastă Nadia Comăneci, prezentă în Mexic, cu ocazia primului Campionat Open din această țară, primește astăzi cheia orașului Acapulco, din partea primarului metropolei, anunță Mediafax.
Prima ediție a Mexican Open Gymnastics Championship a debutat cu o conferință de presă și tragerea la sorți a perechilor de gimnaști, printre care se numără și Marius Berbecar.
Dincolo de competiția propriu-zisă, atracția principală a evenimentului a fost însă prezența Nadiei Comăneci, în calitate de "amfitrioană", cum au numit-o organizatorii. Nadia, împreună cu soțul ei, Bart Conner, a fost asaltată pentru interviuri, autografe și fotografii, cea mai bună gimnastă a României declarând că se află la Acapulco pentru a doua oară, la 35 de ani de la prima vizită.
"Sunt onorară și încântată să particip la acest important eveniment și îi asigur pe toți cei prezenți că va deveni o tradiție", a declarat Nadia Comăneci, citată și de site-ul oficial al forului internațional de profil.
Nadia participă astăzi, la o ceremonie în care primarul din Acapulco îi va oferi cheia orașului. Pe durata șederii în Acapulco, Nadia a mai avut parte de un moment emoționant, când a fost invitată să-și lase urmele palmelor pe o alee a celebrităților care vizitează metropola mexicană. De asemenea, cei implicați în organizarea competiției, inclusiv invitații de onoare, s-au întâlnit cu 20 de copii bolnavi de cancer.
Revenind la competiția propriu-zisă, gimnastul Marius Berbecar va face pereche cu mexicana Yessenia Estrada, în concurs fiind înscrise 9 perechi.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei