Naționala feminină a României de handbal întâlnește, azi, Rusia, la Euro 2012

de Andrei ALDEA Marţi, 04 Decembrie 2012 263
Echipa României de handbal feminin începe, astăzi, parcursul la Campionatul European din Serbia (4-16 decembrie), debutând în meciul cu Rusia, de la ora 21.10, în direct pe TVR 2.

"Intrăm în competiție cu gândul de a face o figură cât mai bună, în sensul de a juca altceva și cu altă atitudine față de cum s-a întâmplat la ultimele întreceri oficiale sau meciuri amicale. După rezultatul final de la Euro, îmi doresc ca toată lumea din echipă să fie mulțumită că a făcut tot ce a putut. Turneul este deschis oricărui rezultat. Cu o mică greșeală poți să fii jos, iar cu șansă poți să ajungi foarte sus", a spus selecționerul României, Gheorghe Tadici.
România se află în grupa D, alături de Muntenegru, Rusia și Islanda. Primele trei echipe din fiecare grupă se califică în faza secundă. Naționalele calificate din grupa A se împerechează cu cele din grupa B, iar C cu D. Meciurile directe din prima fază se iau în considerare la clasamentul grupei semifinale. Primele două reprezentative din grupele semifinale se califică la "careul de ași". 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei