Voleiul constănțean intră din nou în lupta Ligii Campionilor

de Andrei ALDEA Marţi, 04 Decembrie 2012 335
Formațiile constănțene de volei, CVM Tomis (masculin) și CSV 2004 Tomis (feminin) își reiau activitatea pe plan internațional după o săptămână plină de meciuri în campionatul intern, urmând, mâine, să joace în deplasare partidele contând pentru etapa a V-a a grupei E din Liga Campionilor.

Astfel, CVM Tomis va înfrunta pe PGE Skra Belchatow, la Arena Atlas din Lodz (Polonia), de la ora 21.30. Meciul va fi arbitrat de italianul Fabrizio Saltalippi și cehul Milan Labasta. În tur, formația antrenată de Radovan Gacic a pierdut cu 0-3 la Constanța. Iată clasamentul: 1. Belchatow 12p, 2. Dinamo Moscova 6p, 3. CVM Tomis 4p, 4. Fenerbahce Istanbul 2p.
La feminin, elevele lui Darko Zakoc vor întâlni pe Schweriner SC, la Arena care poartă numele orașului: Schwerin (Ger-mania), de la ora 20.00. Brigada arbitrilor delegată pentru această confruntare este formată din olandezul Johanes Van Der Velden și polonezul Katarzyna Sokol. Constănțencele au învins în tur echipa nemțească cu 3-2 și au ocazia de a urca pe poziția secundă în clasament dacă reușesc, mâine, o victorie.
Iată clasamentul: 1. Dinamo Kazan 10p, 2. Schweriner SC 6p, 3. CSV Tomis 5p, 4. Robur Tiboni Urbino 3p. 

Taguri

Comentează știrea

Aragorn
4 decembrie 2012
Succes !

Bafta, fetelor !

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei