Opt constănțeni intră în bătălia pentru podium la Mondialele de lupte pe plajă

de Sandra MIHĂILĂ Miercuri, 10 Iunie 2015 127
La sfârșitul acestei săptă-mâni, plaja "Laguna" din Mangalia va fi gazda Campionatului Mondial de lupte pe plajă, unde vor participa câteva sute de sportivi din toate colțurile lumii. 

România va "ataca" acest campionat cu un lot format din 57 de sportivi pentru toate cele trei categorii de vârstă: cadeți, juniori și seniori, atât la feminin, cât și la masculin. 

În lot se regăsesc opt sportivi constănțeni: cadeți: Cristina Pintilie (50 kg), Florin Gheorghe (70 kg) și Sebastian Raicea (+70 kg), toți de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru"; juniori: Ana Maria Bunduc (CSS Mangalia, 50 kg), Marius Marin (Aurora 23 August, 80 kg), Mădălin Pârvulescu (CS Mangalia, +80 kg) și Liviu Costache (CS Mangalia și LPS, 70 kg); seniori: Mihail Țurcanu (CS Farul, 80 kg). 

Tot în lupta pentru medaliile mondiale se vor înscrie și trei sportivi foști elevi ai LPS: campionul mondial la categoria 80 kg Vlad Caraș (CS Reșița), Ionuț Caraș (CSA Steaua) și Dorin Pârvan (Astra Arad).

Lotul României de lupte pe plajă este pregătit de antrenorul constănțean Ioan Giuglea, secundat de Cornel Trucmel, de la CS Mangalia. 

Vineri,12 iunie, vor avea loc meciurile la cadeți, urmând ca sâmbătă să aibă loc partidele de la juniori, iar duminică se vor desfășura meciurile la seniori. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei