Premii în valoare de 2.400 euro, la Cupa CELCO

de Sandra MIHĂILĂ Miercuri, 10 Iunie 2015 132
Juniors Cup Mamaia Idu Mobexpert se va încheia pe data de 14 iunie, iar a doua zi, tot la Tenis Club Idu, va începe a VII-a ediție a Cupei CELCO pentru veterani. 

Peste 50 de participanți se vor întrece pentru premiile puse în joc, în valoare de 2.400 de euro. Turneul presupune 26 de meciuri de dublu masculin, la categoriile de vârstă 40+, 50+ și 60+. 

"Tenisul de câmp este cea mai frumoasă carte de vizită a Constanței, iar pe lângă exemplele formidabile pe care Andrei Pavel, George Cosac, Horia Tecău și Simona Halep le dau, firma CELCO și-a propus de mulți ani să contribuie la menținerea tenisului în topul preferințelor constănțenilor prin organizarea turneului pentru veterani. Turneul, ajuns la a VII-a ediție, dincolo de faptul că a ajuns în preferințele veteranilor acestui sport și se bucură de o participare largă ce include foști campioni naționali, este o dovadă în plus a faptului că CELCO este un jucător foarte important atât pe piața de afaceri, dar și în plan social și sportiv. Demersul acesta contribuie o dată în plus la crearea unei capitale a tenisului în România", a declarat Dănuț Culețu, co-organizator al turne-ului din acest an. 

Festivitatea de premiere va avea loc pe 20 iunie, la terenul central al TC Idu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei