Ovidiu Hațegan a arbitrat primul meci la centru după infarctul suferit în urmă cu 16 luni

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 25 Iulie 2023 117
Universitatea Craiova a remizat cu Oţelul Galaţi, 0-0, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 2-a a Superligii. Partida a reprezentat revenirea la centrul terenului a arbitrului Ovidiu Hațegan, cel care în 2022 a suferit un infarct.
Ovidiu Haţegan a arbitrat primul său meci în Superliga după 16 luni. Ultimul joc pe care l-a condus de la centru în campionat a fost la data de 2 martie 2022, FC Argeş – FCSB, 1-0.
„O adevărată plăcere să vă văd la stadion. Am simțit căldura tuturor, a publicului, a oamenilor de sport, a celor două echipe. A fost un moment plăcut, după 16 luni. A fost un moment dificil din viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine. A fost o încercare, Dumnezeu mi-a dat un semn să stau mai aproape de familie, să iau o mică pauză. Atât domnul Vassaras, cât și FRF au fost alături de mine și am clădit totul în speranța de a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold, ei mi-au spus că pot reveni, doar să-mi fac pașii așa cum trebuie. Nu m-am grăbit, nu mi-am asumat niciun risc. Sunt niște trăiri care nu pot fi reproduse în cuvinte. Consider că nu am pierdut ceva, ci că am câștigat ceva, dreptul de a avea o a doua viață. Mulți nu au această șansă, din păcate. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit”, a declarat Ovidiu Haţegan după meciul Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi, 0-0, care imediat cum a încheiat interviul a fost îmbrăţişat de antrenorul echipei din Bănie, Eugen Neagoe, şi el victima unor probleme cardiace în trecut.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei