Galatasaray a primit o nouă ofertă pentru Olimpiu Moruțan

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 25 Iulie 2023 155
Olimpiu Moruțan (24 de ani) a impresionat după revenirea la Galatasaray, iar staff-ul turcilor intenționează să îl păstreze pe român din noul sezon. Cu toate acestea, Galatasaray nu ar refuza un transfer al lui Moruțan, în cazul în care oferta ar fi una pe placul clubului.
Zilele trecute, în Turcia a apărut informația că Olimpiu Moruțan este dorit intens în Arabia Saudită, iar șeicii ar fi gata să pună pe masă 15 milioane de euro pentru transferul românului. Ulterior, nu au mai apărut detalii despre această posibilă tranzacție, însă turcii au aflat recent despre o nouă propunere pe numele fostului fotbalist de la FCSB.
Concret, Galatasaray a primit o ofertă de un milion de euro pentru împrumutul lui Moruțan și alte 3,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv, în cazul în care românul confirmă.
Clubul din Turcia solicită, însă, două milioane de euro pentru un împrumut de un an și alte 5 milioane de euro pentru transferul definitiv, astfel că, cel puțin pentru moment, cele două părți nu au ajuns la un acord. Chiar dacă au oferit aceste detalii, turcii nu au dezvăluit și numele echipei interesate de Moruțan.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei