RCJ Constanța continuă seria neagră și în Ghencea

de Andrei ALDEA Luni, 02 Septembrie 2013 147
Rugbiștii de la RCJ Constanța nu și-au depășit condiția nici de această dată. Sâmbătă, în duelul cu Steaua București, constănțenii au pierdut în deplasare, pe stadionul din Ghencea, cu 12-44 (7-25), într-un meci contând pentru etapa a V-a a play-off-ului SuperLigii. 
În urma acestui rezultat, RCJ a adunat opt înfrângeri consecutive și sunt șanse foarte mari ca echipa lui Virgil Năstase să joace semifinala campionatului cu RCM UV Timișoara, în deplasare. 
În celălalt meci din play-off, Baia Mare a învins pe Timișoara cu 21-16, în timp ce, în play-out, Dinamo a pierdut confruntarea cu CSM București, scor 15-34. 
Clasament play-off: 1. Timișoara 20 p, 2. Steaua 15 p, 3. Baia Mare 14 p, 4. RCJ 0 p. 
Clasament play-out: 1. U Cluj 12 p , 2. CSM București 11 p, 3. Dinamo 0 p. 
Ultima etapă din play-off se va juca pe 7 septembrie, atunci când constănțenii vor întâlni pe Știința Baia Mare, pe stadionul "Mihail Naca". 
Taguri

Comentează știrea

Mama Dolores
2 septembrie 2013
cei doi lichidatori ai rugbyului constantean

Dragomireeeeee, ia sa ne spui tu citi bani ti-ai luat cu marele manager Florian Constantin k sa aduceti si sa platiti din banii nostri petardele alea gen englezu, australianu' si neo zeelandezu' cu care te laudai la inceput???? Dar k sa-l aduci inapoi pe Paraschiv? Sau iti da bossul doar bonus k sa termini pe locul patru cu ZERO puncte si asta iti e de ajuns???

christian louboutin wallet
28 februarie 2014
christian louboutin wallet

christian louboutin ernesta bow sandals Stiri Sport : RCJ Constanța continuă seria neagră și în Ghencea | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin wallet http://johnson.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-fake.asp

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei