Săgeata Năvodari și-a testat forțele cu Pandurii Târgu Jiu în Austria

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 06 Iulie 2013 257
În cadrul cantonamentului pe care îl efectuează în Austria, nou-promovata în Liga I, Săgeata Năvodari a susținut, ieri, o partidă de verificare cu vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu.
Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă Cătălin Donose, Săgeata a avut o evoluție bună, reușind să marcheze două goluri regulamentare, ambele însă anulate de arbitru, astfel că echipa olteană s-a impus cu 1-0.
Antrenorul Tibor Selymeș a început meciul cu următorul "11": Panagopoulos, Dăruială, Anderson, G. Ghinea, I. Filip, V. Apostol, Juliano, Fl. Achim, Chiacu, I. Roșu, Oliver.
În min. 40, C. Cazan a intrat în locul lui Chiacu, iar din minutul 60, Săgeata a evoluat în alcătuirea: Ambrusics, Peteleu, Anderson, Cr. Munteanu, V. Lupu, Vezan, Muzac, Florean, V. Dinu, Tigoianu, M. Roman II.
Ousamne N’doye și I. Iordache vor intra de astăzi în program normal. Din nefericire pentru năvodăreni, fostul atacant al FC Farul, Sorin Chițu a suferit o ușoară accidentare și este așteptat să reintre, curând, în pregătire.
În ultima jumătate de oră a partidei, la Săgeata, a evoluat mijlocașul Andrei Florean, în vârstă de 21 de ani, de la FC Bihor, aflat în probe.
Astă-seară, este programată partida cu echipa ungară de primă ligă, Lombard Papa.
În primul amical susținut în Austria, Săgeata Năvodari a reușit să se impună contra celor de la Wiener Sport Club (iga secunda austriaca), scor 1-0. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei