Scoţienii, uimiţi de situaţia lui Ianis Hagi. „Este o răsturnare de situaţie”

de Cuget Liber Joi, 11 Aprilie 2024 593
Ianis Hagi (25 de ani) a semnat cu Alaves în perioada de mercato a verii, sub formă de împrumut de la Rangers, până la finalul sezonului.
Internaționalul român a primit numărul 10 la formația din La Liga, iar fanii echipei erau de-a dreptul încântați de mutare, întrucât tatăl său a jucat la Barcelona și Real Madrid. Până acum, însă, lucrurile nu au ieșit așa cum își dorea toată lumea, iar ibericii ar fi decis să nu îl achiziționeze definitiv.
Faptul că Hagi nu a reușit să îi convingă pe cei de la Alaves că merită să fie transferat la finalul sezonului i-a surprins pe jurnaliștii scoțieni.
The Scottish Sun a scris: „Agentul lui Ianis Hagi a confirmat că se va întoarce la Rangers la finalul sezonului, după un împrumut dezamăgitor în Spania. N-a mai fost titular din ianuarie și n-a mai jucat pentru Alaves de aproape o lună. Este o răsturnare uriașă de situație, mai ales că Hagi declara luna trecută că vrea să rămână în Spania”.
În sezonul actual, Hagi a disputat 22 de meciuri pentru Alaves, în cadrul cărora a înscris două goluri și a oferit un assist. Pe site-ul de specialitate Transfermarkt, cota sa de piață era de 4 milioane de euro în momentul în care a semnat cu Alaves, iar acum a ajuns la 2,5 milioane.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei