Play-off-ul Ligii Campionilor Steaua dă piept cu polonezii de la Legia Varșovia

de Andrei ALDEA Miercuri, 21 August 2013 195
În această seară, campioana României, Steaua București, va juca primul meci din "dubla" play-off-ului Champions League, cu Legia Varșovia. Partida se va disputa pe Național Arena, de la ora 21.45, și va fi difuzată în direct de posturile Digi Sport 1 și Dolce Sport 1. 
"Roș-albaștrii" sunt încrezători în disputa cu polonezii lui Jan Urban, mizând pe forma bună din ultima vreme, determinare și agresivitate. În schimb, ceea ce l-a nemulțumit pe tehnicianul Stelei este gazonul veșnic peticit de pe Arena Națională. 
"În ultimul timp, am reușit să demonstrăm că suntem o echipă foarte bună. Oamenii vin la stadion pentru că iubesc Steaua. Mâine seară (n.r. - în această seară) sperăm să ridicăm oamenii de pe scaune de mai multe ori. Sunt mândru că jucăm pe o asemenea arenă, dar ar trebui ca gazonul să fie mai bun. Mi-aș dori un avantaj de 2-3 goluri pentru retur", a spus antrenorul Laurențiu Reghecampf. 
Iată cum ar putea arăta Steaua în această confruntare: Tătărușanu - Georgievski, Chiricheș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari. 
Returul cu Legia va avea loc pe 27 august, la Pepsi Arena din Varșovia. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei