Încep Jocurile Sportive pe Plajă Mangalia 2013

de Andrei ALDEA Miercuri, 21 August 2013 126
Clubul Sportiv Mangalia, în parteneriat cu Asociația Sportivă Municipală Callatis MG și Primăria Municipiului Mangalia, organizează, în perioada 26 august - 6 septembrie, Jocurile Sportive pe Plajă 2013. 
Întrecerile se vor ține pe plaja "Laguna" din Mangalia, acolo unde vor participa sportivi din toată țara, care vor concura în diverse competiții de arte marțiale, baschet, cros, fotbal, haltere, lupte, natație, rugby, șah, volei și yachting. 
"Estimăm că, în acest an, în urma invitațiilor făcute cluburilor din țară, vor participa la Jocurile Sportive ale Mangaliei aproximativ 1.500 de sportivi. Îi invităm pe această cale pe locuitorii Mangaliei, precum și pe turiștii aflați în această perioadă în stațiunile de pe litoral să participe la ceea ce dorim să fie un spectacol sportiv de calitate. Vreau să mulțumesc cluburilor sportive din Mangalia care colaborează direct la buna desfășurare a acestui eveniment - CS Noua Generație, CS Rugby Callatis, Asociația Școala de fotbal Mangalia, CS Admar și CS Mangalia -, dar și Consiliului Local Mangalia, pentru atenția pe care o acordă activităților sportive", a declarat Lucian Luca, președinte ASM Callatis MG. 
Câștigătorii vor fi recompensați cu premii, diplome și medalii, iar toți participanții vor primi din partea organizatorilor câte un tricou drept amintire de la eveniment. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei