Tenis / Turneul Campionilor rămâne la Londra până în 2018

de Cuget Liber Vineri, 13 Noiembrie 2015 97
Turneul Campionilor, ultima competiție a sezonului din circuitul masculin de tenis, în care se înfruntă anual cei mai buni opt jucători ai lumii, va avea loc la Londra până în 2018, a anunțat președintele Asociației Tenismenilor Profesioniști (ATP), Chris Kermode.

"Suntem încântați că am ajuns la un acord care va permite turneului să sărbătorească a zecea sa ediție consecutivă la Londra, în 2018", a declarat Chris Kermode, la finalul tragerii la sorți a grupelor turneului, care va debuta duminică în capitala britanică, transmite Agerpres.ro.
"Turneul Campionilor a cunoscut un succes spectaculos încă de la mutarea sa pe O2 Arena, în 2009, generând recorduri de afluență, o ambianță incredibilă și o audiență în creștere foarte puternică în lumea întreagă, care a depășit pentru prima oară bariera de 100 milioane de telespectatori, anul trecut", a adăugat oficialul englez, citat de AFP.
Succesul economic și sportiv al acestui eveniment găzduit de O2 Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, i-a convins pe responsabili circuitului profesionist să mențină Turneul Campionilor pe malul Tamisei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei