Thriller în Sala Sporturilor. Voleibalistele de la CSM Constanţa au fost învinse la mare luptă de Târgovişte

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 19 Decembrie 2023 294
Voleiul constănţean este reprezentan în Divizia A1 într-un mod decent de echipa Clubului Sportiv Municipal Constanţa. La finalul săptămânii trecute, fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au avut parte de un meci de gală în Sala Sporturilor „Simona Amânar”.
La Constanţa au venit vicecampioanele României, CSM Târgovişte, iar partida a fost una interzisă cardiacilor.
Primele două seturi au fost identice, doar că au avut rezultatele în oglindă. Dacă primul parţial a fost cucerit de oaspete cu 25-23, în cel de-al doilea Constanţa s-a impus cu acelaşi scor.
În setul al treilea constănţencele au fost purtate pe braţe de publicul călduros din Sala Sporturilor şi s-au impus cu 25-21, însă apoi „benzina” acestora s-a terminat.
Setul 4 le-a revenit oaspetelor, cu 25-22, iar decisivul s-a încheiat 15-10, tot pentru Târgovişte.
Chiar dacă au pierdut, oficialii celor de la CSM Constanţa au fost foarte încântaţi de jocul frumos prestat de fetele de la malul mării.
„Voleibalistele noastre au încheiat anul cu o evoluție de excepție în compania vicecampioanelor de la CSM Târgoviște, în etapa a 11-a a Diviziei A1. Meciul din Sala Sporturilor Simona Amânar a fost un thriller de două ore și 4 minute, cu volei de calitate și momente de mare spectacol, în care fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began s-au ridicat la înălțimea valoroaselor lor adversare. Au avut în mână primul set, la 21-18, dar târgoviștencele au revenit și s-au impus cu 25-23. Voleibalistele CSM Constanța au răspuns cu aceeași monedă, 25-23 în setul secund, apoi au luat la pas parțialul al treilea, 25-21! Experiența adversarelor și-a spus cuvântul și a urmat un set câștigat cu 25-22, unul în care junioarele echipei introduse în joc au produs și ele un volei spectacol, urmat apoi de un decisiv adjudecat cu 15-10 pentru o victorie la limită, 3-2, din care ne revine și nouă un punct! Cubaneza Greisy Fine Martinez a fost vedeta partidei, cu 23 puncte reușite.
Au mai evoluat Iancu 19p, Petrova 14p, Spînoche 9p, Vilău 8p, Manolachi 4p Puică 3p, Jancova libero, Știrbu, Cucu, Grama, Mincă Cristea, Coman.
Un mare BRAVO la final de an pentru echipa noastră nou-promovată pe prima scenă a voleiului românesc! Felicitări, jucătoarelor și staff-ului! Hai, Constanța!”, au transmis reprezentanţii CSM Constanţa.
CSM Constanţa se află pe locul 9 în clasamentul Divizei A1 la Volei Feminin, cu 9 puncte adunate în 11 meciuri, având 3 victorii şi 8 înfrângeri.
De partea cealaltă, vicecampioanele de la CSM Târgovişte sunt pe locul 2, cu 24 de puncte, la o lungime în spatele celei mai bune echipe din ţară, Alba Blaj.
Aşadar, urmează noi provocări pentru CSM Constanţa, iar fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began vor da totul să nu retrogradeze şi să se menţină pe prima scenă a voleiului românesc.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei