FC Farul, victorie în meciul cu Dunărea Galați Un gol și trei puncte importante pentru "marinari"

de Andrei ALDEA Luni, 15 Octombrie 2012 692
După trei înfrângeri consecutive, FC Farul a mai scos capul la suprafață odată cu victoria de pe teren propriu contra Dunării Galați, scor 1-0 (1-0), meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii II, Seria I.
"Marinarii" au obținut, sâmbătă, a doua victorie din campionat. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marius Matei, în minutul 45, după pasa perfectă primită de la Chițu. Rezultatul era de așteptat, gălățenii rămânând în 10 din minutul 37, când Chiriac a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, în urma unui fault la Buzea.
Victoria a însemnat foarte mult pentru jucătorii constănțeni, dar și pentru antrenorul Alin Artimon.
"M-au preocupat foarte tare două aspecte pentru jocul acesta: cele trei puncte, care să ne mai ia din presiunea lipsei de rezultate, și modul în care vor reacționa jucătorii după evoluția slabă de la Suceava. Ne-am atins ambele obiective și-mi felicit jucătorii pentru atitudine, chiar dacă s-a văzut o crispare. Sper ca acest rezultat să ne aducă liniște. Când ne vom învăța cu presiunea, cred că devenim una dintre echipele bune, pentru că acum suntem departe de ceea ce putem. Cheia meciului a fost jocul nostru mai bun din repriza a doua", a declarat, la finalul partidei, antrenorul Alin Artimon.
FC Farul: Curcă (căpitan), Băjan, Stegaru, V. Sandu, Oltea-nu, Ivanovici, Buzea, Săceanu, F. Ghenciu (min. 74, Popa), M. Matei (min. 81, Bîrlădeanu), S. Chițu.
Etapa viitoare, FC Farul stă, urmând ca în etapa a IX-a să înfrunte Dinamo II, în deplasare.
Taguri

Comentează știrea

dan
15 octombrie 2012
FC Farul, victorie în meciul cu Dunărea Galați

Nea Artimoane eu cred c-ai vazut alt meci. V-a alergat galatiul in 10 ca pe hoti de cai. Organizare jocului este minus la Farul. Arbitrajul a fost ridicol, cartonas si penalty gratuite.

EU
15 octombrie 2012
AAAAAAAAA

auleu cum ati fost dominati in 10 OAMENI! rusine! sutem umiliti acasa de echipe de cacat! rusine!

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei