Antrenorul FC Farul, Alin Artimon, despre deplasarea de la Botoșani: "Va fi un meci mult mai dificil decât cel cu Delta Tulcea"

de Andrei ALDEA Joi, 20 Septembrie 2012 1169
Ieri, FC Farul a plecat spre Botoșani, urmând ca astăzi să efectueze antrenamentul premergător întâlnirii de mâine, cu echipa locală, în etapa a IV-a a Ligii a II-a, Seria I.
"Marinarii" au obținut, recent, primele trei puncte de la startul campionatului, în confruntarea de pe teren propriu, cu Delta Tulcea (3-0), iar succesul a ridicat moralul. Următorul obiectiv: victoria pe teren moldav, cu FC Botoșani. Adversarul Farului se întoarce, de asemenea, după un joc bun. La Galați, FC Botoșani a bătut cu 4-1, obținând, la fel ca FC Farul, prima victorie de la debutul noului sezon.
"Meciul de la Botoșani va fi greu. Vom înfrunta o echipă bună, care are ca scop promovarea. Ei vin după meciul din deplasare de la Galați, unde au obținut un rezultat pozitiv, iar acum vor juca acasă. Sunt convins că vom avea un joc dificil, mult mai dificil decât cel cu Delta Tulcea", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Alin Artimon.
Matei poate rata meciul
Fostul jucător al botoșănenilor, Marius Matei, încă se reface după accidentarea din meciul cu Delta Tulcea și nu se știe dacă va fi inclus în formația care va evolua mâine. În aceeași situație se află și Ovidiu Stoianof, însă cu șanse mai mari de recuperare.
"Matei se simte mai bine, a făcut o ecocardiografie și nu are probleme medicale. De cealaltă parte, Stoianof are o problemă mai veche, de care trage de doi ani. Apare și reapare, nu este ceva serios, și sperăm să se recupereze", a precizat Artimon.
Taguri

Comentează știrea

morunul
20 septembrie 2012
...

ne revenim repede dupa victoria cu delta, cred ca luam vreo 3-4 boabe, asa, pt spectacol!

nicolae t.-constanta
20 septembrie 2012
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"

Succes Farule,si daca o iesi bine ne bucuram,daca nu e ca supararea pe copilul tau;indiferent ce face nu te poti supara pe el,pentruca e al tau!Ps. Buna dimineata drogatilor!

crap caras
20 septembrie 2012
du-te sa ajuti FC Viitorul

am inteles ca nu mai au bani saracii :))

Răspuns la: ...
Adăugat de : morunul, 20 septembrie 2012
ne revenim repede dupa victoria cu delta, cred ca luam vreo 3-4 boabe, asa, pt spectacol!
Maximus_92
20 septembrie 2012
@FCV

bai corditule.. nu vezi ca nu aveti stadion si jucati cu cerseala pe unde apucati??? dute-n piz-mazare-cartof de lake flaushat si fa-ti una mica si nu vb de un club cu o istorie de aproape 100 de ani...

Hipocrate
20 septembrie 2012
@Medicul de garda

Din gasca aia de boschetari face parte si Gica Hagi, asa ca scuteste-ne cu aberatiile tale de 2 lei dottore :)) Boschetar a ramas doar Hagi, restul s-au facut oameni mari :))

michael
20 septembrie 2012
FARUL

Ba terminatule daca nu stii ce vorbesti nu mai deschide gura aiurea, Farul e clubul fanion al Constantei si o sa ramana, pe cand echipa aia de care zici tu "viitorul" e echipa din Ovidiu , acesta fiind un sat din judetul Constanta. Beși du-te dracu!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei