Pe terenul CFR Constanța Fotbal și prietenie, la Cupa Millenium

de Sorin MIHALACHE Joi, 20 Septembrie 2012 286
Vineri, 21 septembrie, și sâmbătă, 22 septembrie, la baza sportivă CFR Constanța din cartierul Palas, se vor desfășura întrecerile celei de-a doua ediții a Cupei Prieteniei Millenium la fotbal old-boys, competiție organizată de AS Tomis Constanța și Millenium Business Center, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Socep SA, CS CFR Constanța, Liga Old-Boys Constanța, Trustul de presă Cuget Liber și TV Neptun-Telegraf.

"Scopul competiției este popularizarea jocului de fotbal, dezvoltarea relațiilor prietenești între echipele participante, respectul reciproc și promovarea spiritului de fair-play la nivelul fotbalului old-boys", a declarat Sorin Bașturea, inițiatorul turneului. 
La ediția din acest an a concursului, vor participa patru echipe: FC Brașov, CFR Constanța, Tomis-Socep-Cuget Liber și TV Neptun-Telegraf. 
Astăzi, de la ora 14.00, la sala de conferințe din cadrul Millenium Business Center, sunt programate ședința tehnică și tragerea la sorți a partidelor, care se vor desfășura conform Tabelei Berger. Câștigătoarele din primele meciuri vor juca finala mare, iar învinsele - finala mică. 
Conform informațiilor furnizate de organizatori, invitați de onoare sunt fostul campion olimpic de lupte Ion Draica, fosta vicecampioană mondială de handbal Elena Frîncu și directorul executiv al DJST Constanța, Claudiu Teliceanu. 
Campioana va intra în posesia Cupei Millenium, dar și cea mai "prietenoasă" echipă va primi o cupă (transmisibilă) specială. 
Cupa Prieteniei Millenium face parte din seria de evenimente menite a aniversa împlinirea a 83 de ani de la înființarea Clubului Sportiv CFR Constanța. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei