Acțiuni de prevenire a furturilor din locuințe, la Constanța

166
Polițiștii constănțeni au continuat acțiunile pentru prevenirea furturilor din locuințe, care se derulează la nivelul Municipiului Constanța, pe parcursul acestei săptămâni.
Au fost luate în vedere imobilele situate în zonele Brotăcei, Tomis Nord, Complex Anda, Poarta 6, Km 4-5, Inel II și cele aflate pe strada Compozitorilor .
Activitățile se înscriu în cadrul "Programului de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului". Acesta are ca scop creșterea gradului de siguranță a cetățenilor împotriva infracțiunilor de furt din autoturisme, locuințe și camere de hotel.
Având în vedere faptul că, o parte dintre aceste genuri de infracțiuni au loc ca urmare a ignoranței sau neglijenței, polițiștii și voluntarii au purtat discuții cu cetățenii și le-au înmânat fluturașe cu un caracter informativ proprietarilor locuințelor situate la nivelele inferioare ale imobilelor și în zonele periferice ale orașului.
În acest context, oamenii legii au recomandat cetățenilor să țină permanent ușa închisă cu cheia, atunci când se află în locuință, deoarece infractorii profită de orice clipă de neatenție și sustrag din interior genți, telefoane mobile sau alte obiecte de valoare, să nu păstreze în casă sume importante de bani, să nu poarte discuții referitoare la valorile pe care le dețin în locuință, să utilizeze interfonul în mod corespunzător și să nu permită accesul în imobil a persoanelor pe care nu le cunosc.
Polițiștii vor acționa pentru prevenirea furturilor din locuințe și vineri, 25 mâine între orele 12.00 – 14.00, în zona Casei de Cultură.
Corina BAGIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6031 secunde